Themaweken

Elke maandag doe ik voor de hele week boodschappen. Dat betekent dat ik werk met een weekmenu. In de zomervakantie van 2020 bleven we zes weken thuis. Om er toch een bijzondere vakantie van te maken bedacht ik themaweken.

Week 1: Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes
Week 2: Italiaans
Week 3: Burgerweek, elke dag een andere burger
Week 4: Mexicaans
Week 5: Oosters
Week 6: Lievelingsgerechten / Uit de tuin van opa

Dit beviel ons zo goed, dat ik er na de zomervakantie mee door ben blijven gaan. Elke week een ander thema, een fijne manier om op creatieve wijze antwoord te geven op de vraag ‘wat eten we vandaag?’. Want 365 dagen lekker eten is het doel!

Vanaf nu zal ik wekelijks ons weekmenu hier delen, ter inspiratie. En natuurlijk ga ik mijn best doen zoveel mogelijk recepten te plaatsen, zodat je ook thuis kunt genieten van dit eten.

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *