Weekmenu week 44

Thema: #50dagen5procent #backontrack #eetkleur

Op 26 oktober heb ik de knop omgezet. De weegschaal liet een langzaam maar gestaag stijgende lijn zien. Genieten van lekker eten in combinatie met veel te weinig bewegen (iets met Corona) blijkt geen topcombinatie.

Op Instagram kwam ik het initiatief tegen om in 50 dagen 5 procent van mijn lichaamsgewicht kwijt te raken. Dat klinkt als een mooi doel. Met dat doel in mijn achterhoofd plande ik een nieuw weekmenu.

Maandag: kipkerrie met rijst (kookboek Charlie’s Kitchen, blz. 172)
Dinsdag: Ovenschotel met prei / Ovenschotel met rode kool (Natalie’s kookboek blz. 95, online recept klik hier: http://www.natalieskeuken.nl/diner/rodekool-schotel/ en http://www.natalieskeuken.nl/diner/preischotel/)
Woensdag: Maïsmaaltijdsoep
Donderdag: Mexicaanse rijst en gehaktballetjes in tacosaus (@jacqueline1971, Instagram, online recept klik hier: https://etenvanlientje.com/2020/05/16/gevulde-paprika-met-mexicaanse-rijst-en-gehaktballetjes-in-tacosaus/)
Vrijdag: Teriyaki noodles met paddenstoelen en broccoli (@anniepannie, Instagram, online recept klik hier: https://www.anniepannie.nl/teriyaki-noedels-portobello-broccoli/)
Zaterdag: Risotto met courgette, venkel, doperwtjes en gerookte zalm (kookboek Charlie’s Kitchen, blz. 141)
Zondag: Vegetarische spaghetti met homemade pastasaus

Published by

2 thoughts on “Weekmenu week 44

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *