Thema: #favorites #klassiekers #verrassingsmenu
In mijn blauwe receptenordner zitten echt recepten die ik zo graag snel weer eens wil maken. Dat en een overvolle vriezer waren deze week mijn inspiratiebronnen.
Ik maakte enkele van mijn klassieke (jarenlang bewaarde) recepten, trok wat bakjes uit de vriezer (zonder label, dus toch wel een verrassing wat er precies in zit) en maakte ook twee echte favorieten (friet en spaghetti) om deze week af te sluiten.
Ook inspiratie nodig? De recepten van mijn klassiekers deel ik hier met veel plezier.
Maandag: Jambalaya
Dinsdag: Pasta-ovenschotel met kip
Woensdag: Uit de vriezer, keuzemenu: risotto met venkel en courgette / klassieke macaroni / pasta met pizzasaus (een vrij recept om restjes op te maken, met in de hoofdrol ham en salami).
Donderdag: Gestoofd rundvlees uit India.
Vrijdag: Uit de vriezer: kipcurry met zoete aardappel en gele rijst.
Zaterdag: Frietjes met voor de jeugd frikadellen, voor mij een vegetarische schnitzel. En sla, want gezond en de sla moest op.
Zondag: Eenvoudige spaghetti bolognese (met een pot Lidl pastasaus, uitjes, knoflook, gehakt en wat extra tomato frito). Binnen 15 minuten op (en aan) tafel.
Jambalaya Pasta-ovenschotel Risotto met venkel en courgette en gerookte zalm (Charlie’s kitchen) Klassieke macaroni Pasta met ‘pizza’saus (veel ham, salami en restjes groenten) Gestoofd rundvlees uit India Kip curry met zoete aardappel en gele rijst Vlaamse friet met vegatarische schnitzel en sla Snelle spaghetti bolognese
Published by