Weekmenu week 1 – 2021

Yes! Eindelijk is het 2021 en sluiten we het bizarre jaar 2020 af. Een nieuw jaar, een frisse start. De beste wensen voor 2021. Ik wens je een gelukkig, gezond en vooral ook smakelijk nieuw jaar!

Aan goede voornemens specifiek op 1 januari doe ik niet. Wel ga ik de themaweken loslaten. Dit jaar richt ik me op 365 dagen lekker eten. Kleurrijk, vaak vers, meestal gezond, regelmatig kindvriendelijk en passend bij ons weekprogramma. Dat betekent vaak gerechten die snel op tafel staan, rekening houdend met de seizoenen en eventuele aanbiedingen, maar soms ook lekker makkelijk uit de vriezer opwarmen.

Mijn wekelijkse blog laat zien wat we hebben gegeten. Zo mogelijk link ik meteen naar het recept op mijn site, nieuwe gerechten zal ik dan ook zo snel mogelijk uitwerken. Hopelijk inspireer ik je hiermee om zelf ook gevarieerd en lekker te eten. Koken hoeft niet ingewikkeld te zijn, het is wel elke week een uitdaging om die terugkerende vraag ‘wat eten we vandaag’ (en in mijn geval: deze week, want ik ga 1x per week boodschappen doen) te beantwoorden.
Als ik binnenkort weer eens verse nasi maak zal ik daarvan ook het recept uitwerken, dat staat nog niet online. Om je alvast een idee te geven: rijst, nasipakket, mix voor nasi, ketjap, optioneel bloemkoolrijst (om minder koolhydraten en meer groenten te eten) en de kip apart (als saté). Niets ingewikkelds, wel heel lekker.

Op zoek naar een lekker gerecht? Je kunt ook via het menu zoeken op ‘rubriek’ en daar eens rustig rondkijken, er staat vast een gerecht bij dat je aanspreekt. Veel kookplezier en eet smakelijk!

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *