Weekmenu week 5 – 2021

Lockdown, avondklok, fulltime thuis werken achter de laptop én gevarieerd en lekker eten, het is een uitdaging. Maar ook deze week gelukt. We grepen iets meer naar ons favoriete pasta’s, aten twee keer uit de vriezer en ook de oven ging aan om af en toe wat extra lekkers te maken. Ook frietjes blijven favoriet. Geen probleem, volgende week gaan we weer voor andere gerechten.

Maandag bakte ik een stroopwafelcheesecake, recept uit de Libelle. En zondag bakte Daniël zelf verse saucijzenbroodjes. Ook een succes!

Behoefte aan een recept van onderstaande gerechten? Ze zijn (nog) niet uitgewerkt op de site, maar stuur gerust een mail!

Maandag: Daniël saté gehaktballen met rode kool (pot), sperziebonen, gekookte roodschilaardappelen en jus.
Dinsdag: gebakken zalmfilet (op de huid), frietjes en (omdat ik de verse broccoli voor het stamppotje vergeten was) gemengde groenten uit de vriezer.
Woensdag: volkoren macaroni met ham, kaas, Italiaanse roerbakgroenten, extra tomatenpuree en Napolitaanse tomatensaus.
Donderdag: verrassingsmenu uit de vriezer. Geen foto’s van gemaakt, we hadden restjes quiche (verschillende soorten) en nasi met saté.
Vrijdag: eenvoudige lasagne met courgette, paprika, champignons en ui. Uiteraard met een lekkere laag geraspte kaas.
Zaterdag: pitabroodjes met döner van kip, Griekse salade en friet.
Zondag: volkoren pasta met tomatensaus en extra paprika, ui, lente-ui en knoflook door de saus heen, geserveerd met komkommer en snoeptomaatjes.

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *