Weekmenu week 8 – 2021

Opnieuw een gevarieerde week. Het blijft elke keer een uitdaging om weer wat nieuws te bedenken.

Maandag zijn we gestart met kipcurry met naanbrood en bloemkool. Altijd goed.
Dinsdag één van onze favorieten: gado gado met (kip)saté en kroepoek.
Woensdag een kipworstje met nog wat restjes warme groenten (ik had teveel boontjes en worteltjes voor de gado gado) en sla met in roomboter gebakken aardappels.
Donderdag een ouderwetse aardappels-groente-vlees, waarbij deze keer naast een slavink een bieten- en witlofsalade op tafel kwamen. De bietensalade maak je super simpel: snijd 3-4 voorgekookte bietjes (pot of ‘vers’) in stukjes, meng dit met 2 gekookte eieren in blokjes, 1 gesnipperde ui en 2 el slasaus.
Vrijdag warmde ik een portie lasagne op (ik zal de volgende keer dat ik dit vers maak het recept uitwerken). Ik vries restanten eten graag in eenpersoons porties in en haal ze dan een dag van tevoren uit de vriezer. Ideaal voor een snelle maaltijd!
Zaterdag hebben we Bon Appetit Winterswijk ons eten laten verzorgen, ik koos het kibbeling menu en mijn vriend de boerenkipfilet.
Zondag maakte ik een simpele chili con carne (recept van chili sin carne, maar deze keer dus met rundergehakt in plaats van vega gehakt).

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *