Weekmenu week 11 en 12 – 2021

En weer zijn er twee weken voorbij. Weken van thuisquarantaine van de jongste en heftige benauwdheid en verkoudheidsklachten van mezelf (deels door hooikoorts). Gelukkig allebei negatief getest. In de tussentijd hebben we weer geprobeerd gevarieerd en gezond te eten. Volgens mij goed gelukt!

Maandag: Volkoren teriyaki noodles met Thaise roerbakmix, extra paprika en kipfilet.
Dinsdag: een koude dag, prima dagje voor een ouderwets bordje boerenkool met worst.
Woensdag: hartige taart want de kitten is jarig (1 jaar): preitaart dus. En zelfgemaakt oreo-ijs als nagerecht.
Donderdag: Satégehaktbal, rode kool, sperziebonen en gebakken krieltjes met schil.
Vrijdag: Pangasiusfilet kerrie met aardappelpuree, worteltjes en bloemkool.
Zaterdag: Volkoren spaghetti met zelfgemaakte bolognesesaus (dubbele portie, de andere bak ligt in de vriezer, alleen even pasta koken en klaar, ideaal :)).
Zondag: Vegetarische cheeseburger met sla en frietjes en zelfgemaakt m&m-ijs na.
Maandag: zelfgemaakte roti!
Dinsdag: Thais currygehakt met mihoen.
Woensdag: Volkoren penne met pittige kip-paprikasaus.
Donderdag: Gehaktbrood met zuurkoolstamppotje.
Vrijdag: Gehaktbrood met aardappelpuree, rode kool en worteltjes met doperwtjes.
Zaterdag: Spaghetti met spinazie, doperwtjes, lente-ui, gerookte zalm en knoflookkruidenkaas.
Zondag: Zelfgemaakte kipkerrie.

Erg veel recepten uit mijn receptenmap deze keer. Heb je er ook eentje van gemaakt? Laat het weten, vind ik leuk!

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *