Weekmenu week 16 en 17 – 2021

Even met je ogen knipperen en het is alweer mei! Deze weken kookte ik opnieuw graag met groenten uit Too good to go boxen en maakte de vriezer weer wat leger. In week 18 ga ik weer koken van iemands foodblog in het kader van swiepswoepswap, daarover dan meer!

Week 16:
Maandag: varkensfilet met champignonroomsaus, broccoli, sugar snaps, spinazie en gebakken aardappeltjes.
Dinsdag: vegetarische groentecurry.
Woensdag: witlof met ham en kaas, witlofsalade, zigeunerschnitzel en puree
Donderdag: gepaneerde vis met worteltjes
Vrijdag: verrassingsmenu uit de vriezer (nasi met saté)
Zaterdag: zigeuner varkensfilet, krieltjes en snijboontjes. Alledrie opgehaald bij de Spar, was een Too Good to Go pakketje. Ideaal, zo panklaar, binnen 15 minuten aan tafel.
Zondag: lunch: Oosters noodlesoepje. Diner: kabeljauwhaasjes in spek op zeekraal met worteltjes, broccoli en aardappelpuree

Week 17:
Maandag: macaroni met veel groente
Dinsdag: preitaart
Woensdag: high tea
Donderdag: asperges met zalmfilet en hollandaisesaus
Vrijdag: verrassingsmenu uit de vriezer (penne met pittige paprikasaus en kip-kerrie)
Zaterdag: frietjes, kroket en doperwtjes
Zondag: spaghetti bolognese

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *