Roomcroissants

Ingrediƫnten voor 12 stuks

750 ml slagroom
125 gram suiker
1 zakje vanillesuiker
1 pakje vanillekookpudding
12 afbakcroissants
Extra nodig: oven, spuitzak

LET OP:
de pudding moet afkoelen, begin dus ruim op tijd!

Bereidingswijze

Maak eerst de vanilleroom. Breng hiervoor 600 ml slagroom al roerend aan de kook. Klop intussen met een vork de suiker, vanillesuiker, het zakje kookpudding en 150 ml slagroom goed door elkaar. Haal de pan met slagroom zodra deze kookt van het vuur en roer het vanilleroommengsel er doorheen, blijf goed roeren. Zet terug op LAAG vuur en breng rustig opnieuw aan de kook, je ziet de pudding indikken. Zodra het kookt kan het vuur uit.
Laat goed afkoelen in de koelkast.

Bak de croissants af in een voorverwarmde oven, volg de aanwijzingen op de verpakking.
Doe intussen de pudding in een spuitzak.
Snijd de croissants open en spuit de pudding erin. Bestrooi eventueel met poedersuiker en serveer direct.

Eet smakelijk!