Volkoren noodles met teriyaki kipstukjes en knapperige groentes

Ingrediënten voor 4 personen

400 a 500 gram kipfilet, in blokjes
2 flesjes Teriyaki woksaus (Lidl)
2 el olie
250 gram worteltjes, in dunne reepjes
250 gram peultjes, schoongemaakt en in reepjes
250 gram kastanjechampignons, in plakjes
250 gram taugé
2 rode pepers, zaadjes verwijderd, in ringetjes
1/2 komkommer, in reepjes
200 gram volkoren noodles, gekookt volgens de aanwijzingen

Bereidingswijze

Marineer de kipfiletblokjes minimaal 30 minuten in een 1/2 flesje teriyaki woksaus.
Verhit de olie in een wok en bak hierin de kipblokjes rondom zachtjes gaar. Bak de champignons kort mee en giet de rest van de woksaus bij in de pan, warm goed door.
Kook intussen de worteltjes en de peultjes in kokend water snel beetgaar. Leg de taugé de laatste minuut op de kokende groente om warm te worden. Giet af.
Kook ook de noodles gaar en giet af.
Verdeel de noodles over vier (diepe) borden. Verdeel de warme groentes erover. Schep de kip met de champignons erop en verdeel er de woksaus overheen. Bestrooi met de peperringetjes en geef er wat komkommerreepjes bij.

Eet smakelijk!

(Ook lekker met vegetarische kipstuckjes).