Volkoren noodles met vegetarische kipstuckjes

Ingrediƫnten voor 4 personen

2 bakjes kipstuckjes (vegetarische wokstukjes)
2 flesjes Teriyaki woksaus (Lidl)
2 el wokolie
250 gram worteltjes, in dunne reepjes
250 gram peultjes, schoongemaakt en in reepjes
2 rode paprika’s, in reepjtes
5 lente-uitjes, in schuine stukken
200 gram volkoren noodles, gekookt volgens de aanwijzingen
Handvol cashewnoten

Bereidingswijze

Marineer de kipstuckjes minimaal 30 minuten in een 1/2 flesje teriyaki woksaus.
Verhit de olie in een wok en bak hierin de stuckjes rondom zachtjes gaar. Bak groenten al omscheppend kort mee. Voeg dan de rest van de woksaus toe en warm goed door, tot de groente de gewenste (beet)gaarheid heeft.
Kook ook de noodles gaar en giet af.
Verdeel de noodles over vier (diepe) borden. Verdeel de warme groentes erover. Verdeel het wokmengsel erover. Bestrooi met de cashewnoten.

Eet smakelijk!

(Ook lekker met kip).