Spaghetti met doperwten, spinazie en zalm

Ingrediënten voor 4 personen

350-400 gram (volkoren) spaghetti
1 groentebouillonblokje
1 el olie
400 gram diepvriesspinazie
400 gram diepvriesdoperwten
1 bosje lente-ui, in ringetjes
1 kuipje knoflookkruidenkaas (b.v. crèfee van de Lidl)
200 gram gerookte zalm, in stukjes
4 el pijnboompitten, kort geroosterd

Bereidingswijze

Kook de spaghetti in ruim water met het bouillonblokje beetgaar en giet af.
Verhit intussen de olie in een hapjespan en verwarm hierin al omscheppend de spinazie en de doperwten op middelhoog vuur. Roer de lente-uitjes en roomkaas erdoor en warm goed door. Roer dan voorzichtig van het vuur af de zalm erdoor. Verdeel de spaghetti over borden. Schep het groenten/zalm/roomkaasmengsel erop. Garneer met pijnboompitjes.

Eet smakelijk!