Tortellini met zalm en groene saus

Ingrediƫnten voor 4 personen

2 el vloeibaar bak- en braad product
4 verse zalmfilets
zout, peper, 1 el Italiaanse kruiden
1 el olie
1 ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, gehakt
1 pak diepvriesspinazie
250 gram doperwtjes
zout, peper
100 gram kookroom
2 zakken verse tortellini ricotta/spinazie

Bereidingswijze

Dit gerecht staat supersnel op tafel!

Breng een pan met water aan de kook (tip: waterkoker gaat nog sneller!) en doe hier zout in.

Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de ui en de knoflook. Voeg de spinazie en de doperwtjes toe en verwarm al roerend tot de spinazie goed ontdooid is en de inhoud van de pan goed warm. Breng op smaak met zout en peper. Roer de kookroom erdoor en warm nog enkele minuten goed door.

Verhit intussen het bak- en braadproduct in een koekenpan. Bestrooi de zalm met zout, peper en de kruiden en bak de zalm (bijna) gaar. Ik houd van een lichtroze binnenkant.

Kook intussen de pasta en giet af.Serveer de pasta met de groentensaus en leg de zalm er bovenop.

Eet smakelijk!