Viscurry met groenten

Ingrediƫnten voor 4 personen
1 el olie
200 gram zalm, in blokjes
200 gram kabeljauw, in blokjes
2 el Patak’s milde currypasta
200 ml kokosmelk
1 rode peper, zaadjes verwijderd, in ringetjes

Intussen beetgaar koken:
400 gram peultjes, schoongemaakt en in de lengte in reepjes
400 gram worteltjes, schoongemaakt en in de lengte in reepjes

240 gram basmatirijst, gekookt

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Kook intussen de groenten in een tweede pan beetgaar en giet af.

Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak hierin de visblokjes kort aan. Roer de currypasta en kokosmelk erdoor en breng zachtjes aan de kook. Laat op laag vuur de vis gaar worden.

Serveer de rijst met de groenten en de viscurry. Bestrooi met de pepertjes.

Eet smakelijk!