Zalm met kruidenkaas en gedroogde tomaat

Ingrediënten voor 4 personen

4 verse zalmfilets à 100-125 gram
8 zongedroogde tomaatjes op olie, in reepjes geknipt/gesneden
8 el knoflookkruidenroomkaas (Crefée van de Lidl of Boursin)
extra nodig: ingevette ovenschaal

Erbij: gekookte worteltjes en/of broccoli
en gebakken aardappels

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden (hetelucht 180). Snijd de zalmfilet in de lengte doormidden. Besmeer de onderste helften met de knoflookkruidenroomkaas (ongeveer 2 el per filet) en verdeel de zongedroogde tomaatjes erover (circa 2 per filet). Leg de andere helften er bovenop en leg de gevulde filets in de ingevette ovenschaal.

Zet ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Kook intussen de groenten en bak de aardappeltjes.

Serveer de vis met de groenten en de aardappeltjes. Eet smakelijk!

(Op de foto zie je ook nog pangasiusfilet kerrie (Lidl), de lievelingsvis van de jongste)