Thais currygehakt

Ingrediƫnten voor 4 personen

250 gram mihoen
3 el olie
500 gram rundergehakt
2 tl kerriepoeder
1 tl gemberpoeder (of nog beter: 2 cm verse gehakte gember)
1 teentje knoflook, geperst
1 prei, in ringen
1 gele paprika, in stukjes
1 rode peper, in stukjes
200 gram shiitake, in stukjes
2 el oestersaus
zout, peper
2 el verse koriander, fijngehakt

Bereidingswijze

Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit de olie in een hapjespan. Voeg het gehakt toe en bak in 2-3 minuten rul. Roer de kerriepoeder, gember(poeder) en knoflook door het gehakt en bak kort mee. Voeg de prei, paprika, rode peper en shiitake toe en bak 5 minuten mee. Roer de mihoen en oestersaus door het mengsel en warm goed door. Breng op smaak met zout en peper en bestrooi met koriander.

Eet smakelijk!

(De mihoen die ik deze keer heb gebruikt was wat kleverig/nattig ondanks goed afgieten. Volgende keer toch maar weer mijn vertrouwde merk kopen :))