Tortellini met broccoli, truffeltapenade en zongedroogde tomaat

Ingrediënten voor 4 personen

Alle credits voor dit recept gaan naar Robert de Weerd, https://www.instagram.com/kokendekerel/

Verse tortellini met kaas en spek voor 4 personen OF
Grand Italia tortellini met mortadellevulling (mijn variatie)
2 stronken broccoli (circa 500 gram broccoliroosjes)
7 zongedroogde tomaatjes, in stukjes
4 tenen knoflook, gehakt
1 el truffeltapenade

Bereidingswijze

Dit recept is zo verrassend eenvoudig maar tegelijkertijd zo verrassend lekker én snel op tafel, dit wil je echt proeven. Met dank aan Robert de Weerd (https://www.instagram.com/kokendekerel/) voor de inspiratie!

Kook de tortellini gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de laatste 4/5 minuten de broccoli mee (houd je van wat zachtere broccoli, kook de broccoli dan indien gewenst even apart of wat langer met de pasta mee). Meng de tomaatjes met de knoflook en de truffeltapenade. Giet de pasta en de broccoli af. Meng met het tomaat-knoflook-tapenade mengsel.

Eet smakelijk! En als het aan ons ligt komt dit hier nog veel vaker op tafel. Dankjewel Robert!